Izvor:
24.06.2017 u 17:26
0

CRNA LIMUNADA JE APSOLUTNI HIT: Ne samo što je zdrava već i skida kilograme!

Trenutno je samo viđate na društvenim mrežama, a od sad ćete moći i sami da je pravite. Kako kažu, ne samo da je ukusna, već je i vrlo, vrlo zdrava.

Poznato je da je limunada jedan od najzdravijih napitaka. Ipak, pojavilo se nešto mnogo bolje i za zdravlje i za uživanje – crna limunada. Sigurni smo da ćete je od sada praviti svaki dan.

Ovih dana ste sigurno primetili na društvenim mrežama crni napitak koji je opisan kao limunada.

Nije greška, zaista je reč o limunadi, ali ona u sebi sadrži aktivni ugalj napravljen od kokosove kore i drveta, koji tom piću daje neobičnu crnu boju.

Ovaj napitak je odličan za detoksikaciju organizma i gubitak kilograma, a dobro će vam doći i nakon burnog noćnog provoda.

Osim aktivnog uglja koji možete kupiti u mnogim apotekama, za crnu limunadu vam je potrebna i voda, sok od limuna ili limete i zaslađivač poput meda ili javorovog sirupa.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter