Izvor:
29.06.2017 u 19:45
0

GENIJALNO REŠENJE: Dodajte ova tri sastojka u kafu i sagorite višak masti!

Većina da bi postigla "savršenu liniju" vodi računa o ishrani, vežbaju i još mnogo toga, a nisu svesni da nekoliko običnih namirnica koje svi imamo u kući ubrzavaju sagorevanje masti i potpomažu mršavljenje.

Uzmimo za primer kafu – ako u nju dodamo sledeće sastojke, ona će delovati poput preparata za sagorevanje masti.

Evo šta da uradite:

Sastojci:

– 1/2 šolje sirovog meda
– 1 kafena kašika cimeta
– 3/4 šolje kokosovog ulja

Priprema:

1. Sve sastojke dobro izmešajte. Čuvajte ih u pokrivenoj posudi

2. Svakog jutra promešajte jednu do dve kašičice pripremljene smese sa kafom dok je vruća.

Evo i zbog čega će ovako spremljena kafa uticati na manjak masti u telu.

Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u telu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.

Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagoreva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći telo vitkim i zdravim.

Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tela. Kada se u organizmu sagoreva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.

izvor:alo.rs
foto:dnevno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter