Izvor:
29.08.2017 u 13:29
0

NAJBOLJI SAGOREVAČ MASTI: Ova tri sastojka su prirodna a rezultati fenomenalni!

U moru recepata za napitke za mršavljenje koji se mogu pronaći na internetu, zaista nije teško pronaći onaj koji će vam odgovarati.

Ljudi obično biraju one koji su im ukusniji, pa tako spajaju lepo i korisno, ali kao i sve ostalo, ono što nije ni lepo na izgled, ni očaravajuće na ukus, obično je najdelotvornije.

Oni koji su išli ovom logikom i probali ovaj napitak, nisu očarani ukusom, ali su zato i više nego oduševljeni rezultatima!

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj napitak jeste kašika jabukovog sirćeta, isceđen sok i narednana kora limuna, jedan prstohvat ljute, mlevene paprike i 240 ml vode.

Svaki od ovih sastojaka ima svoju ulogu:

Mlevena paprika

Pomaže varenje hrane, ubrzava metabolizam i stimuliše sagorevanje masti

Limun

Usporava taloženje masti, a njegova kora sadrži polikosanol, jedinjenje koje sagoreva uskladištene masnoće.

Jabukovo sirće

Pomaže razlaganje masti u organizmu. Priprema: Vodu zagrejte do ključanja, pa njom prelijte rendanu koru limuna. Ostavite da odstoji 10 minuta, da kora pusti svoja korisna svojstva, pa dodajte jabukovo sirće, limunov sok i mlevenu papriku. Izmešajte kašičicom i ostavite da se ohladi.

Primena: Pijte pre i posle svakog obroka, a pre svakog konzumiranja promešajte napitak, a po želji možete da dodate i kašičicu meda.

cosmopolitan.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter