Izvor:
06.10.2017 u 18:27
0

SAMO JEDNA ŠOLJA DNEVNO: Ovako ćete najbrže istopiti salo sa stomaka!

Ako želite da smršate, ovo su lepe vesti za vas – evo koji napitak treba da pijete za brzo, zdravo i lako mršavljenje!

Dijete i vežbanje ponekad ne daju rezultate, a mogu biti vrlo iscrpljujući za organizam i raspoloženje. Novo otkriće obradovaće sve koji žele brzo da smršaju, a tajna je u čudesnom napitku koji možda već imate u kuhinji.

Istraživanje u Americi pokazalo je kako crni čaj pomaže i ubrzava proces mršavljenje. To je zato što čaj sadrži velike molekule koje podstiču rad creva i ubrzava metabolizam. Takođe, reguliše bakterije u organizmu i sprečava naglo gojenje.

Crni čaj treba da pijete svakog dana maksimalno dve šolje, ali ne pred spavanje zbog visokog nivoa kofeina. U napitak nemojte da sipate mleko, šećer niti med, jer neće imati tako efikasno dejstvo na gubljenje kilograma.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter