Izvor:
11.10.2017 u 02:19
0

BOGAT VITAMINIMA I MINERALIMA: Evo zbog čega treba što češće da jedete ANANAS!

Ananas možete da konzumirate svež i kao sok. Naime, što više ananasa koristite u svojoj ishrani, vaše zdravlje će se znatno poboljšati.

Ananas je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži vrlo bitan enzim bromelain koji je značajan za borbu protiv infekcija i upala. Zbog svojih sastojaka odstraniće parazite iz vašeg organizma. Pored toga, očistiće organizam od toksina. Dobar je za bubrege i jetru.

Ukoliko se zdravo hranite i krećete, ananas će ubrzati gubitak kilograma. On će takođe poboljšati rad štitne žlezde. Ipak, ako želite da izbelite zube, ananas je takođe pravi izbor za vas. On vam svojim dejstvom pomaže i u uklanjanju plaka sa zuba.

Ovo voće sadrži dosta vitamina A, pa će vam se zbog toga poboljšati i vid. Ananas čak ubija ćelije raka i deluje preventivno.

Izvor:Alo.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter