Izvor:
21.10.2017 u 21:44
0

TRI GODINE SE HRANILA SAMO U RESTORANIMA BRZE HRANE: Pogledajte kako danas izgleda! (foto)

Kada je bila mala, jela je samo piletinu i pomfrit, ali je vremenom, došao trenutak kada je prestala da jede sve što nije iz lanca njenog omiljenog brenda.

Džordžija Skotni (21) iz Portsmuta tri godine jela je samo brzu hranu, iz svog omiljenog restorana ovog tipa.

Nedavno je prvi put okusila voće, nakon trogodišnje ishrane bazirane isključivo na proizvodima pomenutog brenda restorana. Ona je pritom, imala i ozbiljan strah od probanja bilo koje hrane, koja nije iz kuhinje ovog proizvođača brze hrane, pa je zbog toga imala konsultacije sa hipnoterapeutom. Džordžija je razvila ubeđenje da njen organizam može da vari samo "KFC" hranu.

Kada je bila mala, jela je samo piletinu i pomfrit, ali je vremenom, došao trenutak kada je prestala da jede sve što nije iz lanca njenog omiljenog brenda.

Tako je, poslednje tri godine, devojka jela isključivo hranu naručenu u "KFC"-ju, sa povrmeenim ustupcima kada bi uzela malo tosta ili čokolade.

Zahvaljujući velikom uspehu hipnoterapije kome se podvrgla, Džordžija je konačno uspela da se okuraži i isproba i druge namirnice, uključujući i voće.

– Oduvek sam bila veoma tvrdoglava, posebno kada je hrana u pitanju. Tako sam kao sasvim mala jela samo običnu piletinu i pomfrit, a onda vremenom jela isključivo u omiljenom restoranu. Ništa drugo nije dolazilo u obzir, i išla bih tamo svakog dana bez izuzetka – ispričala je devojka.

Ona je, kako kaže, svesna da to nije bila najpametnija ideja.

Zanimljivo je da je Džordžija takmičarka u gimnastici za Veliku Britaniju, i veruje da je njen poremećaj nastao kada je počela da preskače obroke kako bi išla na trning.

Na traženje pomoći naterao ju je dečko, sa kojim je planirala ovog leta da ide na put po Aziji, i on je znao da će biti problem hrana, jer neće želeti ništa da jede.

Izvor: metro.co.uk/telegraf.rs
Foto: Facebook/Georgie Scotney

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter