Izvor:
22.10.2017 u 00:53
0

POTPUNO PRIRODAN SEDATIV: Pojedite ovu mešavinu pre spavanja i zaboravite na stres!

Oni koji su izmešali ove dve komponente videli su da se u organizmu ponašaju kao prirodni sedativi.

Mešavina soli i šećera u pravoj razmeri smiruje telo i organe, uspavljuje tako da telo dođe u stanje mirovanja dok se potpuno ne odmori.

Ova kombinacija je za one koji pate od nesanice više nego dobra. U količinama nije preporučljivo da se preteruje ali ako to uradite umereno postižete mnoge blagotvorne efekte. Ojačaćete imunološki sistem, eliminisati glavobolju i nesanicu. Nivo seratonina se povećava i postiže se anti stres dejstvo.

Za to vam je potrebno:

-kašičica morske soli

-pet kašičica smeđeg šećera

Ovde se mora voditi računa o odnosu koji uvek mora biti jedan prema pet. Sastojke stavite u malu teglicu i dobro je zatvorite i držite blizu kreveta. Pre nego odete u krevet uzmite jednu malu kašičicu ove mešavine i stavite pod jezik pa pustite da se istopi.

Natrijum koji se nalazi u soli omogućava pravilno disanje ćelija i pospešuje proizvodnju energije. Glukoza deluje kao dodatak energije ćelijama. Ova dva sastojka su odlični u borbi sa stresom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter