Izvor:
30.11.2017 u 21:52
0

MOŽETE DA IH JEDETE U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA: Bez brige, nećete se ugojiti!

Sladak, ukusan, osvežavajući ananas možete da ga jedete bez brige da ćete nabaciti kilograme.

Dijeta teško pada mnogima, naročito onima koji vole hranu. Da bismo održavali težinu, ne treba da jedemo posle 18 časova i ne treba da idemo na spavanje posle ponoći. Međutim, lako je to reći, a teško učiniti.

Da budemo iskreni, ono što najviše utiče na gubitak težine jesu namirnice koje konzumiramo. Zdrava ishrana uopšte ne mora da bude tako loša!

Postoji nekoliko vrsta hrane koja je neverovatno ukusna, a najbolja stvar je što možete da ih jedete koliko god želite, bez brige da ćete se ugojiti!

1. Kokice

One su verovatno najzdravija užina u kojoj možete da uživate! Ako kokice napravite bez putera i šećera, možete ih jesti dok "ne puknete"!

2. Citrusi

Kada ste na dijeti, ne bi trebalo da jedete mnogo voća, ali citrusi su izuzetak. Sjajni su za kožu, kao i za varenje!

3. Jabuke i šljive

Jedna jabuka je dovoljna da nas zasiti i odlična je za regulisanje varenja. Šljive su takođe bogate vitaminom C i kalijumom, a tek što su ukusne!

4. Kupus, brokoli i karfiol

Vaši najbolji saveznici u borbi protiv viška kilograma – imaju skoro 0 kalorija!

Izvor: Stil
Foto: The Yummy Life

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter