Izvor:
12.07.2016 u 00:43
0

NAJPOZNATIJI KUVAR OTKRIVA: Ovu hranu NIKADA ne bih jeo

Entoni Burdena (Anthony Bourdain), koga možete videti na kanalu „24 kitchen“ u emisiji „No reservations“, prati reputacija da je probao… pa skoro svu hranu, i to barem jednom.

Od očiju foke na Arktiku, do baluta (embrion patke ili pileta koji je skuvan i jede se u ljusci, to je hrana koja se može naći na ulicama Filipinima), do meksičke nenormalno ljute pite.

Ne zazire od toga da proba nešto što bi drugima bilo u najmanju ruku – gadno. Ali, postoji nešto što ne bi više nikad jeo – pored islandske, fermentisane ajkule i rektuma Namibijskog vepra, to je hrana koja se dobija u avionu.

U razgovoru za emisiju „Bon Appetit“, Burden je otkrio da nikada ne jede hranu na avionskim putovanjima, kojih ima mnogo jer putuje svetom uzduž i popreko.

Nikada se niko nije osetio bolje nakon obroka u avionu. Mislim da ljudi jedu u avionu samo zato što im je dosadno. Ne jedem u avionu, volim da stignem gladan –

Čak i kada putuje iz Njujorka, do Tokija ili do Novog Zelanda, Burden odbija da jede, ponekad kako kaže naruči dosta sira i još više pića.

Možda bi avionske kompanije trebalo da razmisle o serviranju kobirnog srca koje i dalje kuca, jer je to nešto što je ovaj autor i šef sigurno jeo.

Izvor: BizLife
Foto: Twitter/ ESQfood

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter