Izvor:
02.01.2018 u 14:52
0

NAJSOČNIJA POSLASTICA OVE ZIME OBARA S NOGU: Za čarobno ukusan recept koji opija sva čula treba vam 3 sastojka!

Ovaj genijalni, mirisni, topli napitak zaludeo je Internet, i to sa dobrim razlogom. Ne samo što je reč o savršenoj poslastici, već se pravi od dva sastojka kojima baš nikada ne možemo da odolimo – vina i čokolade!

Ako smo u nešto sigurni, to je da će ovo čokoladno “čudo” da vas ugreje i oboji i ulepša sive dane.

U pitanju je recept američke blogerke Kajli Mičel, a osvojio je svet brzinom svetlosti. Ne sumnjamo da će i vas! Zato, pravac u kuhinju, izdvojite svega pet minuta i tri sastojka i obradujte sva svoja čula!

Potrebni sastojci:

  • Vruća čokolada
  • Mleko
  • Crno vino

Priprema:

Istopite 60 grama tamne čokolade u 350 ml mleka na srednje laganoj vatri, za stvaranje osnovne vruće čokolade. Dobro promešajte smjesu, a zatim u nju dolijte 250 ml kvalitetnog crnog vina, pa nastavite da energično mešate, sve dok se sastojci ne povežu.

Po želji dodajte šlag, cimet, mlevene lešnike ili dodatke po želji.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter