Izvor:
17.04.2018 u 14:13
0

KADA TAČNO TREBA DA JEDETE DA BISTE SKINULI VIŠAK KILOGRAMA: Samo ovaj trik dovoljan je da smršate brzo i trajno!

Vreme prvog i poslednjeg obroka u toku dana izuzetno je važno za održavanje zdrave težine.

Ljudi su potpuno poremetili prirodan ritam spavanja i ishrane i to je jedan od glavnih uzroka gojaznosti, tvrde istraživači.

Umesto da prestanemo da jedemo sa zalaskom sunca i legnemo da spavamo, naš stil života, naše osvetljenje, frižideri, mikrotalasne pećnice i naručivanje gotove hrane omogućavaju nam da jedemo od ranog jutra do kasno u noć.

Zato je sve važnije da kontrolišemo ne samo šta i koliko jedemo, već kada jedemo.

U novom eksperimentu u Americi, ispitanici su bili podeljeni na grupe kojima je omogućeno da jedu u razmaku od 15 sati dnevno, 14 sati i samo 10 sati dnevno. Najbolji rezultat imala je poslednja grupa, izgubili su višak kilograma, bolje su spavali i imali više energije. Dakle, ako doručkujete u 8 sati ujutru, nemojte jesti posle 18 sati popodne, a broj kalorija može ostati isti. Ipak ćete ne samo smršati, već i zadržati vitku liniju.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter