Izvor:
08.09.2018 u 12:44
0

VRATITE IZGUBLJENU RAVNOTEŽU U SVOJ ŽIVOT: Pratite ova 3 zakona i čvrsto budite na zemlji!

Kada ste učaureni u sebe i svoj sigurni svet, sve se polako umrtvljuje i prestajete da živite

Pronalaženjem balansa i centra sopstvenog tela i duha stvorićemo jedan novi svet i sjedninićemo se sa kosmosom.

Centar određuje naše postojanje i život, koji je sačinjen od događaja i dešavanja. Izgubljenu ravnotežu ćemo da vratimo ukoliko počnemo da koristimo emocije srazmerno sa korišćenjem intelekta, uz istovremenu otvorenost za avanture i život.

Budite osoba koja stopala čvrsto drži na zemlji, a čije ruke dodiruju zvezde!

1. Nova iskustva

Kada ste učaureni u sebe i svoj sigurni svet, sve se polako umrtvljuje i prestajete da živite. Kada se um pripremi na dolazak nepoznatog, probudiće se i život. Kako meditacija otvara svest, pretvoriće vaš um u meditativni um, koji će polako početi da se priprema za nova iskustva.

2. Osvestite neznanje

Kada postanemo svesni svog neznanja i stvorimo prostor za znanje, "ja" i ego nestaju. Nakupljeno i pozajmljeno znanje zapravo predstavlja samo informacije dok kroz proces učenja postajemo otvoreni za novo i za život u sadašnjem trenutku.

3. Živite sada

Prošlost predstavlja sećanja, a budućnost čežnju. Uvek imate samo jedan trenutak i budite spremni da ga uhvatite jer ukoliko ga pustite, ostaje vam samo iluzija prošlosti i budućnosti, koje ne postoje same po sebi.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter