Izvor:
23.01.2019 u 14:53
0

ZBOG CIKLUSA: Žene masovno stavljaju PERŠUN u intimne delove ne znajući ovu STRAŠNU istinu!

Mnogim ženama je menstruacija poprilično dosadna i nezgodna stvar, a često se javi i u vreme kada najmanje odgovara. Želeći da "na prirodan način" ubrzaju dolazak menstruacije, pojedine žene su spremne na sve.

Kako je peršun veoma zdrav začin, nekima je palo na pamet da počnu da promovišu njegovu upotrebu na sasvim drugačiji način. Smatrajući da može da podstakne javljanje menstruacije, pa i da ublaži bolove koji se javljaju tokom ciklusa, one su počele da ga ubacuju u intimne regije.

Iako su neke od njih prošle bez posledica, na žalost, druge nisu bile te sreće. One su dobile ozbiljne upale, infekcije i zapaljenja kojima je potom trebalo mnogo vremena da zaleče.

Pored toga, desio se i jedan ekstremni slučaj u Argentini, prošlog avgusta, kada je 24-orogodišnja majka dvoje dece, preminula usled sepse. Kako nije legalnim putem uspela da odradi pobačaj, ona je stavila peršun u vaginu u nadi da će ga tako izazvati, međutim umrla je od infekcije.

Doktorka Šila Njuman, iz Nju Džerzija upozorava da nikakve biljke, povrće i slično, ne treba da stavljate u vaginu, već isključivo da koristite onako kako je namenjeno.

Izvor: SrbijaDanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter