Izvor:
06.09.2019 u 10:43
0

PARAZITI U ORGANIZMU SU PROBLEM MNOGIH: Kako nastaju! (FOTO)

Nažalost niko nije siguran kada su u pitanju zaraze parazitima. Dovoljno je da ne operemo ruke posle jela, da pijemo vodu iz slavine, ili da nas ugrize insekt, kako bi se povećao rizik od pojave parazita u organizmu.

Mnogi ljudi zapravo i ne znaju za prisustvo parazita u telu. Savremene dijatnostičke metode, nažalost ih u mnogim slučajevima ne mogu tačno utvrditi. Koji su simptomi zapravo parazita u organizmu?

Ukoliko imate akne, bubuljice, ranu ćelavost, loš kvalitet noktiju i kože, česte angine, polipe, sinuzitis, alergije, malaksalost, nervozu i česta oboljenja urogenitalnog sistema, moguće je da imate parazite u organizmu. Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolji lek je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

Izvor:Glossy
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter