Izvor:
27.11.2019 u 19:24
0

UNIŠTITE KANCER: Uz ove 33 prirodne namirnice!

"Prilično je očigledno pričati o tome šta je to što moramo isključiti iz ishrane. Ali, hajde da krenemo drugim putem i pitamo se: šta bismo mogli da dodamo našoj ishrani kako bismo ojačali imunitet? Drugim rečima, da li je moguće da se rešimo raka ako ga izgladnimo?", pita se doktor Vilijam Li.

Rak je bolest koja u poslednje vreme najviše donosi smrtnih slučajeva. Iako se svake godine troše milijarde dolara na visokotehnička istraživanja, čini se da jednostavno nismo u stanju da otkrijemo lek za ovu bolest.

Često razmišljamo o tome šta treba isključiti iz ishrane da bismo sprečili razvoj raka: rafinirani šećer, prerađenu hranu i td.

To je tačno, ali možda bi trebalo još nešto da uradimo. Šta ako bismo u ishranu dodali neku hranu koja je u stanju da uništi rak?

Otac moderne medicine Hipokrat je rekao: "Neka hrana bude vaš lek, a lek – hrana."

Imao je na umu prirodne sile koje su skrivene u ćelijama žive hrane koja nam može pružiti maksimalnu količinu hranljivih materija i pobediti rak.

U 90 do 95% svih slučajeva, kancer je uzrokovan uslovima životne sredine, a ne genetikom. Među njima je 30 do 35% posledica nepravilne ishrane.

Majka priroda nam je podarila niz alkalnih proizvoda koji imaju sposobnost da zaustave stvaranje malignih ćelija.

Ovo su neke od namirnica zbog kojih rak gladuje i ne može da napreduje:

  1. Jabuke (kisela sorta)
  2. Borovnice
  3. Brusnice
  4. Paradajz
  5. Kiseli kupus
  6. Beli luk
  7. Bosiljak
  8. Crni luk
  9. Majčina dušica
  10. Džumbir
  11. Karfiol
  12. Sirova šargarepa (sok od šargarepe)
  13. Brokoli
  14. Kupus
  15. Kelj
  16. Limun
  17. Grejpfrut
  18. Lan
  19. Pasulj
  20. Spanać
  21. Biber
  22. Seme bundeve
  23. Mahunarke
  24. Maslinovo ulje
  25. Šitaki pečurke
  26. Orasi
  27. Bademi
  28. Avokado
  29. Korijander
  30. Laneno ulje
  31. Morska so
  32. Spirulina
  33. Ulje crnog kumina.

Obavezno je isključiti meso, mlečne proizvode, proizvode koji sadrže šećer, slatko voće, proizvodi sa visokim glikemijskim indeksom (testenina, beli hleb, pirinač i td.)

Istraživači raka veruju da ograničenje kalorija ima presudan značaj za izlečenje. Suprotno tome, gojaznost ili višak kalorija dovodi do ubrzane deobe i rasta ćelija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter