Izvor:
01.03.2017 u 22:03
0

BILJKA KOJA UNIŠTAVA RAK: Posle 20 godina proučavanja, monah otkrio čudesan recept! (FOTO)

Franjevački monah i učitelj Romano Zago iz Brazila godinama je proučavao lekovitu biljku aloju i osmislio je poseban lek za koji tvrdi da, između ostalog, sprečava i leči rak. O tome je objavio i knjigu "Rak je izlečiv".

Romano Zago službovao je u Brazilu među sirotinjom i tada je primetio da se u narodu ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe. Nakon toga Romano se posvetio proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo na tom poslu.

Nastavio je to i preseljenjem u Vitlejem, gde i danas živi u poznim godinama jer je rođen 1932. godine. Prema svedočanstvima oca Romana i njegovih mnogobrojnih pacijenata, na ovaj način lečeni su tumori materice, glasnih žica, dojki, prostate, mozga, debelog creva, bešike, kostiju, leukemija…

Recept protiv raka

Priprema: Za recept se preporučuje aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušajte da pronađete ovu vrstu. Sve uspevaju i kod nas, čak i u posudama u kućama. Ipak, ako baš niste u stanju da nađete aloe arborescens, može da posluži i aloe vera, koja ima slična svojstva, ali samo slabija.

Listove ili list težine 300 g operite, uklonite bodlje, isecite na komadiće i ubacite u blender. Dodajte pola kilograma meda i 5 kašika jačeg alkoholnog pića koje služi za bolju apsorciju na kapilarnom nivou prilikom konzumiranja.

Ako baš ne konzumirate alkohol, upotrebite prirodno jabukovo sirće u istoj razmeri. Smesu blendirajte 2-3 minuta. Sipajte napitak u staklenu bocu, koju ćete da držite isključivo u frižideru.

Konzumacija: Uzimajte 1-2 kašike najmanje pola sata pre jela tri puta na dan. Pre upotrebe bocu dobro promućkajte. Na početku uzimajte 1 kašiku tri puta dnevno, a posle možete da povećate dozu na dve. Smesa u receptu dovoljna je za 10-12 dana korišćenja.

Popijte sve. Nakon ove doze pravi se pauza od 10 dana, pa se tretman ponavlja po potrebi. Tretman može da se koristi zajedno sa zapadnim medicinskim terapijama. Pauza od 10 dana je zbog blage toksičnosti koju biljka poseduje, iako je mnogi koriste i bez pauza.

24sata.hr
Foto: Vesti online, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter