Izvor:
16.03.2017 u 22:56
0

ZAŠTO JE BOLJE TUŠIRATI SE UVEČE? Na kupanje obavezno pre spavanja!

Opšte je poznato da tuširanje razbuđuje organizam i poboljšava kreativnost, međutim, ono ima još jednu prednost, ukoliko se praktikuje pre spavanja.

Objašnjenje će se svideti onima koji imaju problem sa nesanicom. Naime, stručnjaci savetuju tuširanje u ovo doba dana jer smatraju da pomaže da brže i lakše zaspite, ali je jako bitna i satnica.

Smatra se da ovu aktivnost treba obavljati sat i po pre odlaska na spavanje. Ako se istuširate pred samo spavanje, time grejete telo, pa ćete se osećati budnije i aktivnije, a znak da je vreme za san daje hlađenje tela. Devedeset minuta je organizmu potrebno da reguliše sve procese i signale koij nagoveštavaju kada telo treba da se odmara.

Izvor: Superzena
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter