Izvor:
25.03.2017 u 07:46
0

Eksperiment uspeo, podmladili se i vratili vitalnost: KONAČNO OTKRIVEN LEK PROTIV STARENJA?

Lek koji zaustavlja proces starenja i podstiče podmlađivanje organizma testiran je uspešno u Holandiji, piše Lepa & Srećna.

Ovo revolucionarno otkriće objavljeno je juče u medicinskom časopisu "Ćelija", a rezultati su za sada provereni samo na eksperimentalnim životinjama.

Rezultati su oduševili naučnike širom sveta, jer je dokazano obnavljanje jetre u miševima koji su – mereno ljudskim vekom – imali čak 90 godina!

Mada je izgled naučnike mnogo manje zanimao, i tu se lek pokazao fantastičnim. Miševi su se naglo podmladili, dlaka progustila, a ponovo su mogli da trče kao mladi!

Lek i dalje treba istraživati, saglasni su danas mnogi naučnici širom sveta, ali su testovi na ljudima planirani u bliskoj budućnosti.

Izvor: Lepa i srecna
Foto: holistic.co

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter