Izvor:
29.03.2017 u 03:23
0

JEDNOSTAVNO I VRLO JEFTINO: Likvidirajte celulit uz pomoć namirnica iz kuhinje!

Stiže proleće i toplije vreme, što nas već opominje da treba da poradimo na svojoj figuri i ishrani kako bismo kupaći kostim mogli da prošetamo ponosno.

Najveći neprijatelj žena, kada je reč o izgledu, osim kilaže, jeste celulit. Maske, kreme, flasteri samo su neki od proizvoda koje kozmetička industrija sa ponosom predstavlja. Ipak, jednaku efikasnost mogu imati i dve namirnice iz vaše kuhinje.

Zapravo, reč je sodi bikarboni i medu, za koje stručnjaci tvrde da su čudotvorni u uklanjanju celulita. Da biste se uverili u to što govore potrebno je da jednu kašiku meda pomešate sa kašikom sode bikarbone i dodate malo vode, a onda dobro umasirate na problematičnim mestima.

Bitno je da masaža bude jačeg intenziteta i da traje tri minuta dok koža ne postane glatka i crvena. Soda je prirodni piling, a med će hidrirati vašu kožu. Nakon nekoliko ovakvih masaža verovatno ćete već primetiti razliku.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Twitter/cosmopolitansi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter