Izvor:
30.03.2017 u 20:04
0

SODA BIKARBONA ZA BLISTAVI OSMEH: Trik koji momentalno izbeljuje zube!

Stomatolozi kažu kako je ova metoda izbeljivana u kućnoj radinosti sigurna za zube, pa ne morate da brinete da će se oštetiti. Radi se o vrlo jednostavnom i efikasnom triku. Oni koji su isprobali ovu metodu tvrde da su im zubi zaista postali svetliji.

Sve što treba da uradite je da pomešate malo sode bikarbone s pastom za zube koju inače koristite. Tu smesu nanesite na komadić aluminijske folije, stavite na zube i pritisnite kako bi folija dobro prionula uz zube.

Ostavite da tako odstoji sat vremena, uklonite foliju i dobro isperite zube. Pogledajte se u ogledalo jer vas tamo čeka prijatno iznenađenje.

Ako vam zubi imaju tvrdokornije naslage, praktikujte ovu metodu dva puta dnevno nedelju dana. Ipak, ne treba preterivati jer bi vremenom gleđ mogla da se ošteti. I u izbeljivanju zuba treba biti umeren, kao i u svemu ostalom u životu.

Izvor: 24sata.hr
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter