Izvor:
01.04.2017 u 22:47
0

GODINAMA BORILA BITKU SA AKNAMA: Ovom metodom rešila ih se za sva vremena! (foto)

Problematična koža neprijatan je problem, u izraženijim slučajevima i vrlo bolan. Utiče i na psihu jer stvara stid i nelagodu, a s obzirom na to da se najčešće pojavljuje u osetljivoj adolescentskoj dobi, uništava ionako krhko samopouzdanje mladih ljudi.

Britanka Rejčel Krauvel je od bezbroj devojaka koja se godinama borila sa ovim problemom. Sa 18 godina bila je pozvana da učestvuje na izboru lepote, ali je odbila poziv zbog svoje problematične kože koja joj je stvarala nelagodu i sram.

Ipak, četiri godine kasnije, 22-godišnjakinja je konačno pobedila ovaj problem i to promenom ishrane. Njeno naporno i dugotrajno putovanje rezultiralo je čistom kožom, a Instagram profil na kojemu je prenosila faze oporavka svoje kože proširio se širom sveta i mnogim mladim ljudima poslužio kao dobar za korišćenje i još bolja inspiracija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter