Izvor:
08.04.2017 u 03:47
0

RECITE NE TOKSINIMA: Ovo je prirodan lek za čišćenje organizma!

Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru. Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

  • zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, astrointestinalnog trakta – gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
  • bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma
  • Ćišćenje creva sa brašnom od lanenog semena

    Recept:

    Tri nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

    Prva nedelja. 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

    Druga nedelja. 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

    Treća nedelja. 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira

    Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode. Ćišćenje creva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

  • menshealth.rs

  • Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter