Izvor:
09.04.2017 u 18:07
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Postoji 5 vrsta vagina, evo i koje su! (foto)

Na portalu Elite Daily autorka Džejmi Lilo obavila je intervju sa izvesnom Mel, ženom koja se godinama bavila depilacijom bikini zona.

Ta dama je za portal otkrila da u svetu postoji pet vrsta vagina i da svaka ima svoj nadimak.

Iako je podela jasna, treba na početku podvući da postoje žene koje neće moći da se svrstaju ni u jedan od ponuđenih tipova ženskog polnog organa.

– Ovo nije matematički algoritam. Ovo samo služi tome da žene shvate da postoje različiti tipovi vagina i da s njihovom nije ništa neobično – rekla je dotična Mel za portal, prenosi Index.hr.

Dakle, ovo su tipovi vagine:

Tip 1

Najpoznatiji tip vagine koji je nazvan „Barbika“. Radi se o obliku kod kojeg velike usne u potpunosti prekrivaju unutrašnjost vagine. Interesantno je da za ovaj oblik vagine skoro svi znaju, ali zapravo ga i nema toliki broj žena kao što se pretpostavlja.

Tip 2

Ovaj tip nazvan „zavesa“ karakteriše to što se „male“ usne vide iz velikih.

Tip 3

„Nabubrena“ je treći tip i njegova odlika je što se velike stidne usne vide više nego što je to uobičajeno.

Tip 4

Naredni tip nazvan „Tulipan“ nosi takvo ime jer i vagina podseća na ovaj cvet.

Tip 5

Peti oblik nazvan „potkovica“ karakteriše to što se male usne vide na početku intimnog dela žene a potom ga prekrivaju velike usne.

Krstarica
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter