Izvor:
03.05.2017 u 21:35
0

Ako vaša spavaća soba izgleda ovako: ONDA VAM JE OZBILJNO UGROŽENO ZDRAVLJE!

Kod uređenja spavaće sobe mnogi od vas razmišljaju o boji zidova, o dekoru, ali retko se misli na raspored u sobi.

Prema rečima stručnjaka za feng šui, Laure Ćerano, postoji jedna greška u načinu na koji postavljamo sobu koja može da ima negativan uticaj na san i na zdravlje uopšte.

Laura ističe da je jedan od osnovnih elemenata u osmišljavanju spavaćih soba položaj kreveta. Naime, pravilo je da se obezbedi prilaz krevetu sa obe strane, krevet nikako ne trebada bude uz sam zid, ukoliko to prostor dozvoljava.

Ovakav položaj kreveta i slobodan prostor sa obe strane, predstavlja jednak prostor i za vas i za vašeg partnera.

Noćni stočići sa obe strane i lampe su topla preporuka, jer se odnose na ravnotežu.

Protok energije i pozicija vašeg nameštaja mogu da poboljšaju san. Ako je moguće, bilo bi dobro da iz kreveta možete da gledate ka vratima spavaće sobe. To predstavlja mogućnost da na jedan metaforičan način imate predstavu o mogućnostima koje vam se pojavljuju u životu, dodala je Laura.

Telegraf
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter