Izvor:
04.05.2017 u 19:31
0

POBEDITE GLAVOBOLJU: Recept od belog luka, meda i bibera!

Glava vas može boleti od stresa, umora, virusne infekcije, nesanice, problema sa zubima, a poznato je i da proleće sa sobom donosi jake migrene.

I dok je poželjna konsultacija sa lekarom i provera zdravstvenog stanja, postoji jedan prirodan recept koji može umanjiti bol

Za pripremu su vam potrebni med, beli luk i biber.

Sastojci:

10 glavica belog luka
500 grama meda
nekoliko zrna bibera

Uputstvo:

Očistite beli luk, isecite svaku glavicu na pola i sipajte u teglu. Zatim dodajte biber, i sve zalijte medom. Smesa bi trebalo pet dana da odstoji u tegli, a možete uzeti po jednu kašičicu svaki put kada bol počne da se javlja.

Važno je da napomenemo da ovaj lek možete konzumirati na svakodnevnom nivou, za jačanje imuniteta. Tada ga možete uzimati po jednu kašičicu ujutru i uveče, najbolje na prazan želudac.

Izvor: Kurir

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter