Izvor:
11.05.2017 u 21:12
0

ULEPŠAVANJE INTIMNOG PODRUČJA: Plastična hirurgija prešla i na vagine a evo kako ih žene dizajniraju!

Plastična hirurgija je godinama unazad veoma popularna među oba pola, a zahvaljujući brzom i velikom napretku, ona danas omogućava krupne tranformacije.

Tako se nakon uobičajenih delova tela, oblast proširila i na vagine, a žene su odmah prihvatile ovaj vid ulepšavanja svog intimnog područja.

Smatra se da na popularnost dizajnerskih vagina utiče pornografska industrija, a većina žena je istaklo da su se odlučile za ovu operaciju nakon porođaja, a sve kako bi postigne veći užitak u seksu.

Doktorka Gabrijel Dovnej, ginekolog u bolnici u Birmingamu, savetuje da žene dobro razmisle o ovom zahvatu, informišu se dobro o operacijama i svim potrencijalnim rizicima, kao i ceni koja nije za svačiji džep.

Labioplastika- korekcija stidnih usana
Žene se najčešće odlučuju za labioplastiku koja podrazumeva uklanjanje viška tkiva (unutrašnje usne vulve koja visi izvan spoljašnjih usana).

Vaginoplastika – lasersko pomlađivanje vagine
Za lasersko podmlađivanje vagine se obično odlučuju dame koje imaju slabe vaginalne mišiće, koje je teško kontrolisati. Prilikom operacije, u vaginu se umetne instrument na laseru koji izgleda kao štapić, upravo on stimuliše proizvodnju kolagena.

Perineoplastika – zatezanje međice
Tokom porođaja često dolazi do istezanja međice (perineuma), kada mišići postaju raskomadani ili iscepani. Upravo perineoplastika se uspešno bori sa ovim problemom.

Redukcija veneričnog brega
Ovo je ubedljivo najređi korekcijski zahvat na intimnom području, pa se samim tim klasifikuje kao kozmetička operacija, te je obavlja hirurg, a ne ginekolog. Ovim postupkom smanjuje se "izbočina" na tom području tako da se ukloni višak masnoće, a to se obično radi putem liposukcije.

superzena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter