Izvor:
13.05.2017 u 23:10
0

OVAJ ZAČIN SIGURNO IMATE U KUHINJI: Zaustavlja krvarenje, otklanja bol i deluje umirujuće na vaš organizam!

Osim što zaustavlja krvarenja ona deluje i umirujuće, tj. otklanja bol

Mlevena paprika je izuzetno zdrava i bogata je vitaminima C, B6, E, kalijumom, manganom i flavonoidima.

Ona može da vam zaustavi unutrašnja krvarenja. Zvuči neverovatno ali je zaista tako, na primer kada imate krvarenja iz nosa. Isto tako kada se posečete stavite je na posekotinu i ona će brze zarasti, a i neće vas peći. Ona će vam omogućiti sigurno zarastanje i to bez ožiljaka.

Isto tako, ako imate neke unutrašnje ranice razmutite malo mlevene paprike u vodu i popijte i odmah će vam biti bolje. Da bi bila delotvornija najbolje ju je popiti sa toplom vodom.

Osim što zaustavlja krvarenja ona deluje i umirujuće, tj. otklanja bol. Pomaže kod upale mišića, bolova u leđima, ukočenog vrata i drugih bolova.

Izvor: still.kurir.rs
Foto: healthblow.com, Twitter/BastaBalkana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter