Izvor:
14.06.2017 u 00:23
0

Antistres terapije za svakoga: EVO ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI!

Za oslobađanje od negativnih misli i uspostavljanje psihičke ravnoteže pomažu mirisna kupka, omiljen muzika i pisanje. Kada vas neko ili nešto naljuti, izlijte na papir tugu i gorčinu, napišite pismo koje nećete poslati već baciti ili sačuvati, ali ćete odmah osetiti olakšanje.

Zatim se opustite u kupki sa nekoliko kapi mirišljavog ulja lavande ili nane i slušajte omiljene melodije. To će učiniti da se osetite kao novi, a priliv energije će popraviti raspoloženje i imunitet.

Da bi antistres terapija bila uspešna, počnite da opraštate drugima, za početak sitnice koje su vas povredile i uvredile. U tome ćete uspeti kada se oslobodite iracionalnih očekivanja da nešto zaslužujete ili ne zaslužujete, jer je to najčešće plod vaših zabluda, subjetivnosti i kompleksa više vrednosti. Potenciranjem mržnje i ogorčenosti gubite mnogo energije, što dovodi do stresa, mentalnih poremećaja i bolesti, a neminovno i do loših odnosa sa okruženjem, na poslu i u porodici. Osim toga, negativnim emocijama privlačite frustrirane osobe poput vas, koje će vas dodatno opterećivati svojim problemima i bićete ispunjeni destruktivnim osećanjima.

novosti
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter