Izvor:
14.06.2017 u 19:04
0

KAKO DA DOBIJETE BLIZANCE: Provereni recepti za buduće roditelje dvojki!

Pokušavate da ostanete u drugom stanju? Ovi saveti mogu da vam pomognu da dobijete dvojke.Porođaj je posle venčanja najvažnija stvar u životu mnogih žena. Davanje života detetu je osećaj bez premca koji ne može da se poredi sa bilo kojim drugim zadovoljstvom. Kada su u pitanju blizanci, sreća je mnogo veća, jer mnogi roditelji bi voleli da im deca rastu i razvijaju se istovremeno.

Postoje neke stvari koje mogu da povećaju mogućnost dobijanja blizanaca, iako dosta toga zavisi od genetike. Na primer, ako ste u familiji imali slučajeve bliznačke trudnoće, velika je verovatnoća da zatrudne sa blizancima nego belkinje.

Drugi faktori koji može da utiče nacionalnost i godine. Afro-amerikanke i Azijatkinje imaju veće šanse da su češći kod starijih i žena sa prekomernom težinom. Prema nedavnoj studiji žene sa telesnim indeksom (BMI) od 30 i više imaju veće šanse da dobiju blizance.

Poznato je da žene koje odu na veštačku oplodnju imaju veću šansu da dobiju blizance od onih koje zatrudne prirodnim putem. Ipak, postoje saveti koji mogu da vam pomognu da dobijete blizance na prirodan način.

1. Mnogo veće šanse da dobiju blizance imaju starije žene. Godine, međutim, povećavaju rizik od pobačaja.

2. Povećan unos dijetetskih proizvoda može da bude od pomoći. Žene sa adekvatnim unosom mlečnih proizvoda povećavaju za pet puta šansu da dobiju blizance.

3. Nastavak dojenja. Ukoliko dojite i želite da dobijete blizance, trebalo biste da odgložite odvikavanje deteta od sise. Jedna studija pokazala je da su mame koje su nastavile da doje, imaju devetu puta veću šansu da dobiju blizanci.

4. Ukoliko zatrudnite odmah nakon prestanka uzimanja kontraceptivnih pilula. Dok se vaše telo vraća na normalnu ovulaciju, vaša šansa da zatrudnite sa blizancima se povećava.

Izvor: Telegraf.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter