Izvor:
15.06.2017 u 19:26
0

Ruski lekar tvrdi: NAPRAVIO SAM LEK KOJI PRODUŽAVA ŽIVOT NA 120 GODINA, VEĆ JE U PRODAJI!

U Rusiji su već dostupni lekovi koji produžavaju život, ostatak Evrope trebalo bi da ih prihvati za tri godine.

LJudski životni vek mogao bi se produžiti za čak 40 godina, tvrdi ugledni profesor Instituta za bioregulaciju i gerontologiju u Sant Peterburgu, Vladimir Havinson.

Havinson ističe kako je u Rusiji već dostupno šest lekova koji će nam omogućiti da živimo četiri decenije duže.

Lekovi se zasnivaju na takozvanoj „teoriji peptidne tehnologije“, koja u interakciji s DNK povećava proizvodnju proteina, što produžava životni vek.

„Eksperimenti na životinjama su pokazali da uvođenje peptidnih preparata produžava život za 30 do 40 procenata u odnosu na kontrolnu grupu. Peptidi jačaju imunitet i obnavljaju endokrinološki sistem“, ističe Havison za Sputnjik.
Havison objašnjava da je dejstvo lekova potvrđeno u 25 kliničkih eksperimenata.

„Radi se o kompleksu peptida. To su lekovi koji su patentirani, registrovani u Rusiji. Kompleks od pet medicinskih preparata omogućava da se produži život i poboljša njegov kvalitet.“

Profesor navodi da je utvrđeno da primena ovih preparata na ljudima dovodi do smanjenja stope infarkta i moždanog udara za otprilike dva puta.

„Peptidi su prirodna sredstva, sastoje se od aminokiselina. Terapiju bi trebalo primeniti samo i isključivo nakon konsultacija sa lekarom i ne bi je trebalo započeti pre 35. ni posle 40. godine starosti.
Preparati zapravo potiču još iz SSSR-a, a u savremenoj Rusiji su unapređeni i nalaze se na spisku registrovanih lekova u Rusiji.

„Ipak, najvažnije je zdravo živeti. Bitan je uredan san, kontrolisan unos kalorija i svakodnevno vežbanje. Ne intenzivni sportski treninzi, već umerene ali redovne fizičke vežbe. Uz sve to preporučuje se i unos vitamina i antioksidansa, i to ne veštačkih sintetizovanih, već prirodnih, iz namirnica. Veoma je važno piti i dosta čiste vode. I poslednje na spisku, ali ne manje važno, jeste unos peptidnih bioregulatora.“

Havison ukazuje i da je neophodno napraviti i „genetski pasoš“ i videti da li čovek ima predispozicije za rak.

„Ako postoji takav gen, a to se može ustanoviti analizom krvi. Naši preparati mogu da uspore, odnosno da regulišu genetsku aktivnost. U tome i jeste snaga i moć peptida“, zaključuje Havison.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter