Izvor:
17.06.2017 u 02:26
0

Nosila gumicu za kosu oko ruke: TO JU JE ZAMALO KOŠTALO ŽIVOTA!

Kada čujete šta joj se dogodilo, to više nikada nećete raditi.

Odri Kop iz Kentakija je ovih dana bila u velikom poslu jer se selila u novu kuću. Danima se pakovala i raspakivala, a gumicu za kosu je, kao i većina žena, nosila poput narukvice na ručnom zglobu, za slučaj kada joj zatreba. Onda, kada se konačno stacionirala, primetila je da na zglobu ima nekakvu izraslinu. Prvo je pomislila da je u pitanju ujed pauka, ali otok nikako da spadne.

– Umesto da splasne, postajao je sve veći, crveniji i sve gori – priča ova žena. Na kraju je rešila da ode kod lekara koji joj je odmah prepisao turu antibiotika i poslao kući misleći da je stvar rešena. Izraslina je nastavila da napreduje, pa se vratila kod lekara. Kada je video u kakvom joj je stanju zglob, odmah joj je zakazao operaciju, jer u pitanju je bila infekcija koja je svakog časa mogla da joj dođe glave.

Verovatno je infekcija nastala zbog bakterija koje su se uvukle ispod kože kroz pore i folikule dlake. Nije morala da ima otvorenu ranu da bi se to dogodilo – kaže dr Amit Gupta koji je spasao Odri život. Ipak, dodaje, sve je moglo da se završi i tragično. Najgori ishod bio bi da je čekala jer tada bi mogla da padne u komu, kaže on i dodaje da bi po svaku cenu trebalo izbegavati nošenje gumica na takav način.

Izvor: marieclaire.com
Foto: Twitter/balkoteka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter