Izvor:
17.06.2017 u 21:49
0

UKLONILI MU POGREŠAN TESTIS: Nakon 15 godina bolova i patnje, desila se katastrofalna greška lekara!

Jedan muškarac iz pensilvanije postao je bogatiji za 870.000 dolara, nakon što je lokalni sud doneo odluku da je njegov urolog pokazao “nepromišljenu ravnodušnost“ kada mu je uklonio pogrešan testis.

Stiven Hans je 15 godina patio od bolova u desnom testisu, koji je bio upola manji od njegovog levog testisa, prenosi Fox 43.

Nakon konsultacije sa urologom Spenserom Longom 2013. godine, “uklonjen” mu je bolan testis.

Ipak, Long je nakon operacije napisao u izveštaju “da je Izgleda uklonjen levi testis”, što je potvrdio naknadni pregled.

Hansu je za fizički bol isplaćeno 620.000 dolara odštete, a za duševnu bol još 250.000.

I danas pati od bolova u desnom testisu.

“Gospodin Hans će sada morati ili da živi u bolovima do kraja života, ili da se podvrgne još jednom zahvatu, kojim će biti uklonjen preostali testis. U tom slučaju bi do kraja života morao da bude na hormonskoj terapiji”, izjavio je njegov advokat .

b92
Foto: pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter