Izvor:
18.06.2017 u 18:48
0

Imao je mikropenis i bio je očajan: ZA NEKOLIKO MESECI JE UDVOSTRUČIO DUŽINU, EVO KAKO!

Neimenovani čovek star 34 godine došao je u bolnicu "Aga Kan" u gradu Karači u Pakistanu jer je imao vrlo čudan problem. Bio je nedovoljno maljav, poput 12-godišnjaka, nije imao brkove i bradu, niti dlake ispod pazuha i na intimnim delovima. A ono što ga je najviše brinulo jeste to što mu je penis bio dug svega 5cm. I ne samo to, nije mogao da ejakulira.

Ovaj nezapamćen slučaj objavljen je i u British Medical Journal Case Reports, a ispostavilo se da boluje od hipogonadizma, tačnije manjka testosterona. Ono što je lekare začudilo jeste da je on tek sada rešio da potraži pomoć.

Ovaj redak poremećaj događa se dok je dete još u majčinom stomaku, i tada se muške genitalije ne razvijaju do kraja, praktično izgledaju kao ženske. Ipak, to se može desiti i u kasnijem dobu, a ako se bolest razvije pre puberteta, odliku je se nedostatkom malja i smanjenom veličinom penisa i testisa.

Ispostavilo se da je ovaj čovek imao svega 59,99 nanograma po decilitru, dok je normalna količina između

270 i 1,070 ng/dL .

Lekari su mu prepisali injekcije testosterona, koje su na njegovu veliku sreću radile i to zapanjujuće dobro, jer se za devet meseci veličina njegovog penisa udvostručila. Sada je imao penis dug 9,5cm, a lekari apeluju da se u ovakvim slučajevima muškarci obrate za pomoć njima, a ne nadrilekarima.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter