parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OSEĆALA JE ČUDAN UKUS U USTIMA: A onda su otkrili da joj je ostalo samo par meseci života!

Šeril Bajron (53) je mesecima muku mučila sa bizarnom pojavom - i po 20 puta dnevno niotkuda bi osetila miris i ukus đumbira. To je bilo toliko učestalo da je na kraju rešila da se obrati lekaru, koji joj je dijagnostikovao "sindrom gorućih usta", koji je povezan sa menopauzom.

I verujući lekarima, Šeril je otišla kući uverena da je dijagnoza dobra. Šest meseci je trpela taj čudan miris i ukus, a onda se jednog dana onesvestila. Završila je u bolnici, a na skeneru joj je otkriven tumor mozga.

- Dve i po godine sam prolazila kroz menopauzu, i nisam imala nikakve specijalne simptome koji su me mučili. A onda se desilo to sa ukusom i mirisom đumbira. Uz to su mi i usne i jezik prosto gorelil. Osećala sam se kao da se gušim, i prosto se borila za vazduh. Dijagnoza lekara me je umirila. Međutim, guglala sam simptome i nešto mi se nije uklapalo. Vraćala sam se povremeno kod lekara ali bi me uvek otpustili sa pričom o menopauzi. Onda sam se šest meseci kasnije probudila, i dok sam pokušavala da dođem do prekidača za svetlo, srušila sam se a pri padu sam glavu udarila o staklo. Kada sam probala da ustanem, ponovo sam se srušila, ovog puta na noćni stočić - kaže nesrećna žena.

Završila je na Hitnoj pomoći i tamo joj je otkrivena senka na mozgu. Samo par dana kasnije joj je specijalista rekao da ima veliki tumor na mozgu koji je tu sigurno osam meseci.

- Prošle nedelje su mi rekli da neću dugo živeti, i u potpunom sam šoku. A kada se prisetim svega, ne mogu da poverujem da sam tako bezrezervno verovala lekarima. Mislila sam da su profesionalci - kaže Šeril. Ona je već bila na operaciji, ali tumor se i dalje širi njenim mozgom.

- Tek sada mi lekari kažu da su bizaran miris, vrtoglavica i dezorijentisanost zapravo bili simtomi epilepsije ili tumora, a ne menopauze. I ne mogu da poverujem da se moj lekar nije ni malčice potrudio da sazna šta mi se zaista dešava - očajna je ova žena, koja je svesna da će uskoro njen suprug i ćerka (27) ostati bez nje.

- Da je lekar na vreme otkrio pravu dijagnozu, možda me i ne bi spasao, ali bi mi ostavio više vremena da se oprostim sa porodicom - očajno zaključuje Šeril.

 

Izvor: mirror.co.uk
Foto: pexels.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live