Izvor:
26.06.2017 u 15:49
0

PROČISTITE VENE, JETRU, KRV: Ako uzimate lekove, ovaj napitak vam je neophodan!

Ovaj napitak možete da isprobate ako ne pijete lekova, a ako ste na terapiji obavezno probajte ovaj lek jer će očititi telo od toksina.

Predstavljamo vam četiri efikasna recepta sa kojima ćete pročistiti vene, jetru, krv i sniziti pritisak.

Da lekovi nanose jednaku štetu kao i korist svima je već jasno, ali uprkos tome mnogi često posežu za njima, iako zdravija alternativa postoji i u obliku napitaka koji će čarobno delovati na vaše telo, ali i na krv.

Recept: 2 dl soka limuna; 2 dl soka od đumbira; 2 dl soka od belog luka te isto toliko jabukovog sirćeta; 600 ml prirodnog meda.

Ovaj napitak spravlja se tako što se svi sastojci izmešaju i sat vremena kuvaju na laganoj vatri. Kada se ohlade, mešaju se s medom i stave u teglu, a jedna kašika pre doručka biće dovoljna da ovaj napitak pročisti vaše krvne sudove.

Zeleni pročišćivač jetre

Recept: 20 ml gujine trave, ova biljka poznata je i kao sikavica, čičak ili gospin trn; 2 drške celera; krastavac; šaka zelene salate, kelja i peršuna; limun

Sve sastojke izmešajte u sokovniku, a tek pred kraj stavite celer i krastavce. Napitak možete piti kad god imate vremena i sve potrebne sastojke, a jetra će se obnoviti u veoma kratkom roku.

Za snižavanje pritiska

Recept: šaka spanaća; beli luk; 4 šargarepe; 2 drške celera; limun.

Sve sastojke izmešajte u sokovniku i pijte tokom dana, time će se vaš pritisak regulisati u kratkom vremenskom roku.

Cvekla kao čistač krvi

Recept: cvekla, šargarepa, celer, limun, jabuka; kriška đumbira

Svi sastojci se izmešaju u sokovniku te se spremi ukusan i zdrav sok koji će izbaciti toksine iz vaše krvi.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter