Izvor:
07.07.2017 u 03:20
0

LEKARI ZABRINUTI: Žene stavljaju kapsule u vaginu da bi imale šareni orgazam!

Veliki broj žena je počeo da u svoje vagine stavlja kapsule koje u sebi sadrže šljokice, a razlog je postizanje šarenog orgazma.

Kada je u pitanju seks, muškarci i žene su često spremni da isprobaju nove stvari koje bi mogle da rasplamsaju strasti među njima.

Iako postoji veliki broj seksualnih pomagala na tržištu koji su sigurni za upotrebu, u poslednje vreme sve veći broj žena se odlučuje za neproverene kapsule koje obećavaju zabavno iskustvo.

Reč je o "passion dust intimacy" kapsulama koje u sebi sadrže šljokice u bojama koje proizvodi kompanija Pretty Woman.

One su veoma brzo postale veoma popularne među mladima, što ne čudi jer obećavaju postizanje šarenog orgazma.

Kapsule treba da se umetnu u vaginu, tokom ili pre seksualnog odnosa, a proizvođač je na svojoj prodajnoj stranici napisao dodatno objašnjenje:

“Njihova je jedina svrha da vašu vaginalnu tečnost dodatno začine kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo puno prijatnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera nego i za vas. Prirodna je reakcija vašeg tela da izbaci prašinu strasti. Dakle, što se više uzbudite pre će se kapsula razgraditi i ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam.”

Zbog sve veće popularnosti ovih kapsula, lekari su izrazili ozbiljnu zabrinutost.

Doktorka Džen Gunter je na svom blogu izrazila mišljenje povodom ovog brzorastućeg trenda.

“Samo zato što je nešto sigurno za vaše usne ne znači da je sigurno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala ili polno prenosivih bolesti”, naglasila je ona u svom tekstu.

b92
Foto: Huffington Post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter