Izvor:
11.07.2017 u 03:03
0

STAVITE LISTOVE KUPUSA U BRUSHALTER: Rešićete se velikog problema koji ima većina žena!

Kupus sigurno svi imate u kući, a retko ko zna na koje sve načine ovo povrće leči!

Možda je najdragoceniji trik onaj za trudnice i novopečene mame, jer samo par listova kupusa može da im odagna bolove u grudima. Kupus je, naime, bogat vitaminima C i K, a sadrži i folnu kiselinu i gvožđe. Dakle, ne samo da uklanja bol u grudima, već pospešuje i protok mleka.

Savet za dojilje je da nakon svakog dojenja u grudnjak stave list kupusa, a idealno bi bilo da ga pre toga ohlade u frižideru.

Ako vas, s druge strane, muče menstrualni bolovi, stavite par listova kupusa na donji stomak pa se umotajte u providnu foliju i bol će za par sati biti značajno umanjen. Isto važi i za otoke – samo stavite listove kupusa, umotajte u foliju i lezite da spavate.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter