Izvor:
01.08.2017 u 02:53
0

DOVOLJNA JE SAMO JEDNA NAMIRNICA: Ovo voće smanjuje holesterol za samo 10 dana!

Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Bogat jevitaminom C i deluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce.

Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi.

Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce. Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.

Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno,hranite se zdravo.

Žena koja je nakon srčanog udara pila ovaj prirodni lek tvrdi da joj je on ojačao srce, očistio organizam, jetru, bubrege i ostale organe.

Osim toga, ubiće ćelije raka i delovaće preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti, ona tvrdi da je ukusno i jednostavno za napraviti.

Sastojci:

  • 3 jabuke
  • 1 nar

Priprema:

Ogulite jabuke, iseckajte ih, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primetićete znatno poboljšanje.

"Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!", rekla je.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter