Izvor:
26.08.2017 u 01:56
0

UPOZORENJE: Preterano znojenje tokom noći ukazuje na opako obolenje! (foto)

Ukoliko se znojite noću, to svakako može biti bezazlen znak. Možda vam je vrućina, možda je u pitanju neki hormonalni disbalans, međutim preterano znojenje tokom spavanja ukazuje na ovu opaku bolest, zbog koje bi trebalo da posetite svog lekara.

Postoji preko 130 vrsta kancera krvi, pa simptomi variraju u zavisnosti od tipa bolesti ili od osobe, piše Lepa i srećna. Grupa istraživača otkrila je kako je jedan od simptoma raka krvi preterano znojenje tokom spavanja. Pored znojenja, na ovu bolest ukazuje i naglo mršavljenje, stalni osećaj umora, bol u kostima, infekcije, krvarenje i pojava modrica.

Napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni, ali ako ih osetite obavezno se obratite lekaru. Stručnjaci ističu da način života ne igra veliku ulogu u dobijanju raka krvi, ali je važno strogo slušai smernice lekara ako je ova bolest dijagnostifikovana. Intezivno znojenje nogu tokom leta je prirodan proces koji muči svakog muškarca i ženu. Umesto da trošite novac na skupe preparate pune hemikalija za sprečavanje znojenja – isprobajte ovaj super trik.

U obuću stavite higiijenski uložak tako da ga zalepite na dno. Uložak će upiti znoj i učiniti da stopalo ostane suvo i bez neprijatnog mirisa.

Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter