Izvor:
10.10.2017 u 12:35
0

I vagina ima svoje mere: Ovo su njene savršene dimenzije!

I vagine imaju svoje mere, isto kao i penisi. Ovo su standardi.

Vagina je mišić, pa kao takva može da se steže i opušta. Naravno, nakon porođaja ona se opušta, a za vreme seksa širi. Za jačanje mišića postoje vežbe – zovu se Kegelove i svi ih verovatno dobro znate. Broj seksualnih odnosa nikako ne utiče na veličinu vagine. Prosečna dužina vaginalnog kanala je 9,6cm, a širina od 2,5 do 3,5cm.

Velike usne

Ovo je spoljašnji deo vagine, koji je štiti i okružuje male usne. Velike usne su u proseku duge oko 8,1cm, mada se standardna veličina kreće u rasponu od 4,5 do 11,5cm i nema apsolutno nikakve veze sa veličinom vagine. Mada, za razliku od vagine, usne se vremenom smanjuju.

Male usne

To su unutrašnje usne, koje se nalaze oko samog otvora vagine i leva je obično malo šira od desne. Leva je široka oko 2,1cm je široka, a duga oko 4cm, dok je desna široka oko 1,9cm, a duga oko 3,8cm.

Klitoris

U proseku klitoris je širok 0,8cm, a dugačak 1,6cm. Mada, može dostići i 4cm. I, to je sasvim normalno.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter