parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SPREMNE ZA MAJČINSTVO: Znakovi koji Vam govore da ste izuzetno plodne! (foto)

 

Plodnost je jako čudna stvar, a žensko telo je izvor brojnih misterija.

Tinejdžerkama je trudnoća zastrašujuća stvar. U ranim dvadesetim devojke vode računa o kontracepciji i štite se na sve načine. A onda reše da je vreme za bebu.

Odjednom, nadaju se svim snagama da su plodne i da mogu imati dete. Pored testova na plodnost, postoji i 7 prirodnih pokazatelja da je žena plodna na koje malo njih obraća pažnju.

U ranim dvadesetim ste

Najveća plodnost je kod žena od 20 do 24 godina. Ovo ne važi za sve žene i može da varira. Što ste starije vaša plodnost se smanjuje.

Imate redovne cikluse

Sve žene bi trebalo da imaju uredne cikluse. Ako to nije slučaj onda postoji neki problem. Ali, ako ste jedna od onih čiji ciklus dolazi u minut, onda ste izuzetno plodne.

Imate sve simptome PMS-a

Nije baš preciozno, ali ako imate simptome PMS-a onda sve radi kako treba. Istraživanje je pokazalo da žene "podivljaju" kada dođu plodni dani u mesecu. To su dani kada se žene odlučuju da potraže partnera ukoliko ga nemaju, ili da zovu svoje prijatelje sa beneficijama.

Imate dobre gene

Kada dođe do poteškoća sa začećem, lekari obićno pitaju žene da li je neko u njihovoj porodici (majka ili sestra) imao problem sa sterilitetom. Pokazalo se da genetika može da ima uticaj, ali da je svaka žena priča za sebe.

Postoji cervikalni iscedak

Većina žena veruje da ako postoji pojačani iscedak u plodnim danima onda je i plodnost velika. To nije naučno dokazano.

 

 

Ne doživljavate toplotne talase

Kada žene doživljavaju iznenadne talase ili napade vrućine to je znak da njihovo telo ima problem sa hormonima i da njihovi jajnici nisu dovoljno plodni. Žena koja ne može da zatrudni, a ima ove simptome mora odmah da se javi lekaru.

Utičete na cikluse drugih žena

Čuli smo za ono verovanje da žene koje mnogo vremena provode zajedno imaju cikluse u isto vreme. Ovo je pre svega zbog feromona i ako su oni kod neke žene jaki onda će ona uticati na cikluse drugih žena u njihovoj blizini.

 

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp- Live