parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MOBILNI TELEFON: Njegov negativan uticaj na naše zdravlje se može umanji!

 

Mobilni telefoni su postali neophodni u svakodnevnom životu, a njihov negativan uticaj na naše zdravlje se može umanjiti.

Već je poznata činjenica da mobilni telefoni zrače i time utiču negativno na naše zdravlje. Takođe, svi znamo i da je tempo i način života takav, da je gotovo nemoguće zamisliti dan bez svih tih gedžeta. Kada već ne možemo da ih "zaobiđemo", bar moržemo da smanjimo negativan uticaj koji imaju na čoveka.

Da li vam je nekada palo na pamet da nošenje zlatnog lanca ima veliku ulogu u tome?! To je kardinalna greška, evo i zašto!

Zlato je veoma efikasan provodnik.

Zato, ako nosite zlatan lanac dok koristite mobilni telefon, povećavate zračenje telefona, što dovodi do smanjenja mikrocirkulacije u glavi.

Prvi simptomi koji se javljaju su umor, a zatim ga prate vrtoglavica, i učestale glavobolje koje ne prolaze ni posle upotrebe analgetika. Ukoliko se ne preduzmu mere opreza, stanje može da se pogorša i može imati za posledice trajnja oštećenja, pa čak i smrt.

Zbog toga obavezno izbegavajte nošenje nakita dok razgovarate - treba vam nekoliko sekundi da skinete ogrlicu, i onda bezbedno razgovarajte.

Drugi način da smanjite ovaj negativan uticaj je da hodate dok razgovarate, i da držite telefon što dalje od tela, jer jzračenja prilikom uspostavljanja mreže ili veze je najjače.

Zato, ako vidite da neko priča mobilnim kao da drži toki-voki - uopšte nije smešan, već misli na sebe. Koristite spikerfon kad god ste u mogućnosti, i to pomaže.

 

 

 

 

Izvor: Telegraf
Foto; Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 OZILJCI RATA
22:00 Parovi Ispovesti
02:30 Parovi - Live