Izvor:
28.11.2017 u 22:02
0

Donosimo vam pet razloga zbog kojih bi trebalo da se obratite dermatologu!

Često imamo problema sa kožom, ali tome ne pridajemo mnogo značaja, već samo pustimo da prođe. Nekada bi trebalo da se obratimo dermatologu, jer problemi na koži mogu da kriju mnogo ozbiljnije probleme. Donosimo vam pet razloga zbog kojih bi trebalo da se obratite dermatologu.

Dugotrajan osip

Ako na bilo kojem delu kože imate osip koji vas svrbi i traje više od sedam dana, obavezno potražite pomoć dermatologa.

Crveni isušeni pečati

Crveni pečati koje se pojavljuju na licu i vratu mogu biti povezani sa stresom, određenom alergijskom reakcijom. Bez obzira na uzrok, posetite dermatologa, posebno ako se pečati šire.

Preosetljiva koža

Ako imate problem da pronađete pravi proizvod za negu svoje kože, onda obvezno posetite dermatologa koji će vam propisati pravi proizvod.

Vaša koža je puna bubuljica

Ako oduvek imate čistu kožu, a odjednom primetite da imate puno bubuljica, idite kod dermatologa. Akne kao poremećaj u radu lojnih žlezda nisu samo estetski, već su i zdravstveni problem.

Gubite puno kose

Neobjašnjivo, iznenadno i izraženo ispadanje kose može biti zabrinjavajuće. Ako niste pod stresom ili niste promenili ništa u svojoj rutini za negu kose, a ipak je gubite, nemojte čekati da postane gore. Ako sumnjate da nešto nije u redu, posetite dermatologa koji će vam pogledati vlasište i ustanoviti u čemu je problem.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter