Izvor:
05.12.2017 u 14:46
0

PARADOKS: Ovo stanje tela može da izleči, ali i da izazove rak!

Još jedan dokaz da su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja.

Naučnici su otkrili jedan definitivan uzrok karcinoma. Ono što je interesantnije je to što to istovremeno može da bude i lek!

Rezultati su pokazali da je acidična (kisela) krv savršeno tlo za razvoj kancerogenih ćelija. Karcinom se hrani glukozom koje naše telo unese i razvija se u acidičnom okruženju koje stvaramo. Održavanjem blago alkalnog okruženja ćelije karcinoma tokom vremena odumiru, tako da zapravo vi time sprečavate razvoj karcinoma i drugih potencijalnih bolesti.

Zbog toga su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja.

Ovo je kratka lista pojedinih acidičnih i alkalnih namirnica, stoga možete napraviti svoj izbor u pogledu sprečavanja i tretiranja karcinoma.

Acidične namirnice

– Kukuruz

– Sočivo

– Šljive

– Suve šljive

– Zrnevlje

– Leblebija

– Sve vrste mesa

– Sve vrste sireva i mlečnih proizvoda

Alkalne (bazne) namirnice

– Brokoli

– Šargarepa

– Prokelj

– Beli luk

– Fermentisano povrće

– Zelena boranija

– Grašak

– Kelj

– Spanać

– Paradajz

Kiselost i alkalnost supstance se meri pH skalom koja varira od 0 do 14. Vrednost pH od 0 do 7 je kisela, dok je svaka veća vrednost alkalna ili srednja.

Kancerogene ćelije ne mogu da prežive ukoliko je vaša pH vrednost iznad 7,5. Karcinom je metabolična bolest i često je rezultat loše i nepravilne ishrane. Kancerogene ćelije bukvalno jedu glukozu i dišu kiselinu. Glukoza je zapravo šećer. Većina namirnica koje jedete redovno su vrlo acidične i povećavaju nivo glukoze u vašem telu.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter