Izvor:
06.12.2017 u 19:46
0

Obratite pažnju: Ovo su očigledni znaci raka bešike!

Krv u mokraći je jedan od glavnih simptoma za rak bešike, a evo koji još simptomi pomažu da se podmukla bolest otkrije na vreme.

Ako primetite krv u mokraći ne mora da znači da je u pitanju kancer, već moguća urinarna infekcija, kamen u bubregu, infekcija bubrega, ciste, ali treba biti i na oprezu jer je krvarenje tokom mokrenja i znak za rak bešike, bubrega i prostate.

Krv može da bude svetla ili tamna, uglavnom krvarenja nisu bolna, ali što pre se obratite lekaru to su veće šanse da se izlečite.

Drugi simptomi kancera bešike su neobično često mokrenje, ne možete nimalo da trpite, jak bol tokom mokrenja, bolovi u kostima, iznenadno mršavljenje, znojenje stopala i bol u maloj karlici.

Uzrok ovog oboljenja još nije utvrđen, ali se veruje da unošenjem razarajućih supstanci kojih najviše ima u cigaretama, industrijski kancerogene ili opasne materije iz medikamenata.

Važno je na simptome reagovati na vreme, jer kancer bešike u poodmaklom stadijumu širi se i na druge organe.

lepa&srecna
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter