Izvor:
11.12.2017 u 15:13
0

PATITE OD HEMOROIDA: Za samo dva minuta rešićete se peckanja i neprijatnosti!

Konačno možeš da zaboraviš na peckanje, neprijatnost, bol i svrab – i to u samo 2 minuta dnevno od kuće.

Radosna vest za sve koji pate od hemoroida. Ovaj sramotan, neprijatan i bolan problem konačno postaje prošlost.

Ne moraš više da sediš na jastučetu, da trpiš krvave mrlje na donjem vešu i da se stidiš svog problema. Konačno možeš da zaboraviš na peckanje, neprijatnost, bol i svrab – i to u samo 2 minuta dnevno od kuće.

Ključ uspeha je savršena kombinacija prirodnih sastojaka koja dokazano daje trajne rezultate. 96% korisnika ovog rešenja je potvrdilo da je bezbolno uklonilo hemoroide. Bez obzira da li se nalaze u početnoj ili uznapredovaloj fazi, hemoroidi se mogu ukloniti. Bez obzira na uzrok nastanka hemoroida, novo prirodno otkriće ih uklanja. Ne dozvoli da ti zagorčavaju život, i ne čekaj da završiš na operacionom stolu, kad znaš da postoji prirodno rešenje za njihovo uklanjanje.

Šta izaziva nepodnošljive bolove i oticanje u rektumu?

Hemoroidi mogu da se pojave u bilo kom periodu života. Na njihovu pojavu utiču težak fizički rad, rad "na nogama", sedelački način života, trudnoća i rađanje, loše prehrambene navike, konzumacija alkohola, zatvor ili proliv, proširene vene i krvni ugrušci, i nasledni faktor. Smetnje mogu da budu različite – od vrlo blagih do jako bolnih, praćenih krvavim tragovima na donjem vešu. Sve smetnje se postepeno razvijaju.

Zato, ako te trenutno ne muče hemoroidi ili su simptomi izrazito blagi – ne čekaj da se stanje pogorša.

Ne radi se samo o svrabu – hemoroidi su OPASNI po zdravlje. Šta utiče na pojavu hemoroida?

– Sedelački način života

– Rad "na nogama"

– Težak fizički rad

– Loše prehrambene navike

– Alkohol

– Trudnoća i rađanje

– Zatvor ili proliv

– Proširene vene

– Krvni ugrušci

– Nasledni faktor

Marinina bolna priča i rešenje

Marina se ceo život borila sa bolnim hemoroidima. Uvek je sedela pod određenim uglom jer su je hemoroidi boleli i svrbeli. Pazila je da nigde ne ide bez dnevnog uloška na gaćicama jer su joj hemoroidi često krvarili. Mrzela je svoj problem, ali nije uspevala da nađe lek. Tako je, u nadi da će uskoro moći da živi normalno, isprobala sve što bi joj neko preporučio.

Osećala se vrlo neprijatno kada bi morala duže da sedi. Hemoroidi su joj otežavali posao, jer je većinu dana provodila za računarom. Imala je spoljašnje hemoroide koji su oticali i užasno boleli, i unutrašnje koji su često krvarili. Bilo je dovoljno da samo podigne nešto teško, ili da malo ozebe. Sve što Marina pamti iz svoje mladosti su narodni lekovi i preparati kojima je svakodnevno tretirala hemoroide.

Nema krvarenja i bola, i može opušteno da sedi. Danas se Marina samo priseća problema sa hemoroidima.

Dobra vest za muškarce i žene

Zahvaljujući revolucionarnom otkriću naučnika, hemoroidi su stvar prošlosti. Možeš slobodno da se krećeš i sediš bez neprijatnosti, bola, svraba, peckanja i krvarenja. Rešićeš se hemoroida i više nikada nećeš morati da se brineš zbog njih. Što je najbolje od svega – hemoroidi se više neće vratiti!

Konačno je otkrivena tajna koja će ti to omogućiti. Otkrij moćnu, 100% prirodnu kombinaciju pomoću koje ćeš se rešiti bolnog i neprijatnog problema. Jednom zauvek zaboravi na bolne operacije i bacanje novca na nedelotvorne kreme i preparate.

Vrhunski stručnjaci su napravili popis prirodnih sastojaka koji su dokazano delotvorni protiv hemoroida. Ova čuda prirode pomažu u borbi sa bolnim i neprijatnim hemoroidima, i u zaustavljanju krvarenja.

Izvor: Telegraf
Foto: Press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter