Izvor:
14.12.2017 u 04:30
0

„ŽENSKI LEK“: Čaj od ove biljke provereno uvećava grudi!

Biljka koja raste na krečnjačkom tlu, potiče sa Mediterana poznata je od davnina kao "ženski lek", posbno za neredovne menstruacije i PMS.

Piskavica ili grčko seme je uveliko zastupljena biljka u kozmetici i to u svojstvu povećanja grudi. Može se konzumirati u raznim oblicima koji se pojavljuju na tržištu, u vidu čaja, suplemenata, začina, kozmetičkog proizvoda…

Seme ove biljke zrelo je u avgustu mesecu i nakon sušenja je spremno za primenu. Kako je navedeno, efikasno rešava menstrualne probleme, a pored toga delotvorna je kod dijabetesa i pospešuje probavni trakt.

Biljka je sama po sebi bogata proteinima, vitaminima i mineralima dokazali su naučnici. Takođe, efikasna je kod alergija i stimuliše metabolizam.

Piskavica dokazano povećava grudi zato što sadrži fitoestrogen koji zadržava vodu u tkivu dojke, samim tim preporučuje se i dojiljama koe trebaju da pospeše proizvodnju mleka.

Ova biljka ima višestruke namene i čitav spisak lekovitih svojstava, zato se preporučuje svima.

Čaj se priprema tako što u 2dl hladne vode stavite 2 semenke piskavice, vodu prokuvate i ostavite da odstoji pola sata.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter