Izvor:
23.01.2018 u 16:20
0

LEČI RAK: Naučnici otkrili biljku koja ubija 70% malignih ćelija! (VIDEO)

Naučne laborarorije širom sveta pokušavaju da otkriju lek za rak, a rešenje je konačno pred njima.

U najnovijim istraživanjima vezanim za lečenje kancera pojavila se nova biljka koja može da ubije i do 70 procenata ćelija obuhvaćenih rakom. Biljka je otkrivena u Kvinslendu (Australija), a ćelije raka ubija veoma brzo i to bez ikakvih nuspojava.

Naučne laborarorije širom sveta pokušavaju da otkriju lek za rak, a rešenje je konačno pred njima. Doktor Glen Bojl naučnik iz "QIMR Berghofer Medical Research Institute" je predstavio otkriće na kom je radio veoma dugo sa istraživačima sa ostalih Instituta. Naučnici su rekli da se ova biljka pokazala kao moćno oružje u borbi sa tumorima na vratu i glavi poznatijim kao melanomi (specifični oblici raka kože)

Bobica poznata kao "blushwood berry" se prirodno nalazi na dalekoj teritoriji Severnog Kvinslenda i sadrži supstancu EBC-46 koja je testirana na životinjama koje su se nakon toga izborile sa kancerom. Preko 300 životinja uključujući pse, mačke i krupnije životinje su pokazale značajno zdravstveno poboljšanje nakon tretmana ovom supstancom.

Ova lekovita supstanca se nalazi u samom semenu biljke i teško ju je izdvojiti kao čistu supstancu, a zbog čega ju je teško izdvojiti još ne znamo. – rekao je doktor Bojl.

Ali, nakon tretmana supstancom EBC-46 više od 70 procenata ćelija zaraženjih rakom su nestale i više se nisu pojavljivale. Efekti supstance su već primetni posle kratkog vremena.

Ova supstanca deluje na nekoliko različitih načina, a doktor Bojl je objasnio kako.

EBC-46 deluje na tri načina – direktno ubija ćelije tumora, nadomešćuje ćelije krvi i čisti organizam od ubijehih ćelija kancera. Tako čitav tumor nestaje za nekoliko dana. A ovo je najbliže rešenje najprirodnijem leku za lečenje ćelija raka. – kaže doktor.

Espreso.rs
Foto: Youtube-printscreen/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter