Izvor:
29.01.2018 u 00:07
0

NAPRAVATE SAMI: Voda koja ubija toksine i jača imunitet!

U današnje vreme često konzumiramo nezdrave, prerađene namirnice i brojne napitke prepune šećera koji dodatno slabe imunitet.

Zbog toga bi trebalo da pijete alkalnu vodu koja može da doprinese opštem boljitku organizma. Kako se on bazira na vodi, logično je i da pH ima veliki uticaj na naše telo i zdravlje.

PH vrednost određuje okruženje u telu. Sve vrednosti ispod 7 su kisele i smatraju se opasne po zdravlje, dok je okruženje u telu alkalno ako je pH vrednost ispod 7.

Alkalna voda može da vam bude od velike pomoći u slučaju da ne možete konstantno da pratite zdrav režim ishrane. Ovaj čudesni napitak, verovali ili ne, može da spreči pojavu tumora.

Sastojci:

1 kašika himalajske soli
1 limun
8 čaša flaširane vode

U čistu teglu ulijte vodu. Zatim isecite limun na kriške i iscedite ih. Ukoliko koristite organski, možete zadržati i koru. Dodajte himalajsku so, zatvorite teglu i ostavite mešavinu da odstoji 12 sati na sobnoj temperaturi.

Ova alkalna voda je odličan način da započnete dan jer će vratiti balans telu i ukloniti štetne toksine.Trebalo bi da pijete 3 čaše ujutru na prazan stomak i rezultate ćete osetiti veeoma brzo.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter