Izvor:
01.02.2018 u 04:21
0

DA LI SU HVALOSPEVI UZALUDNI? Kako svakodnevno uzimanje magnezijuma utiče na vaš organizam!

Kako nam je dostupno mnogo suplemenata na tržištu, trebamo da se odlučimo za one koji su našem organizmu neophodni i koji mogu više da doprinesu našem zdravlju. Ivan je odlučio da posle pozitivnih komentara prijatelja počne da unosi u organizam više magnezijuma i uveri se u to koliko je on odličan po zdravlje.

Iako skeptičan na početku, uskoro se uverio da hvalospevi nisu uzaludni.

– U poslednjih desetak godina dosta sam promenio moju ishranu. Izbacio sam gluten i skoro svu prerađenu hranu, dok sam se okrenuo hrani od celog zrna žitarica, organskoj hrani i redovno sam vežbao. Nisam uzimao nikakve lekove sem u situacijama kada je to zaista neophodno i isprobavao sam uvek prirodne načine lečenja.

Kada sam čuo za magnezijum, postao sam radoznao i počeo sam da istražujem. Uskoro sam saznao da magnezijum skoro svima fali u organizmu i da ga 80 odsto ljudi ne unosi u dovoljnim količinama. Nedostatak može da dovede do nekih zdravstvenih problema. Dnevna doza za muškarce je 400 do 420 miligrama, a za žene 310 do 320 miligrama, a ovaj mineral je potreban skoro svakom organu u telu pa kada ga nema dovoljno to se oseti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter